Kom igång med Teams

Rätt gjort kan Microsoft Teams ge medarbetarna mer tid, mer frihet och ökat självledarskap. Men om man inte tänker igenom vad man behöver innan kan det istället ge digital stress, magont och hysteriska utbrott.

Är du en av de som har implementerat Teams, eller funderar på att göra det? Vi träffar många som känner frustration över att det inte var så enkelt som de trodde. Att även om de förstår vad de kan göra och var de ska klicka så blev det inte så där smidigt som de tänkt.

Har du gått vilse i det digitala träsket?

Många jublar över Teams och säger att det är fantastiskt, men för många idag är det bara rörigt. Det är svårt att veta skillnaden på team, kanal och gruppchatt och svårt att veta när man ska använda vad. Det är svårt att veta om man ska spara och leta efter dokument i Teams eller på intranätet. Och antingen så blir man stressad för att det plingar hela tiden, eller så plingar det aldrig, och man missade kollegans avtackning och det viktiga mötet.

Men behåll lugnet, det går att få struktur. Det går att få det så där härligt flexibelt, kreativt och effektivt som det sägs. Det kräver bara att man sätter sig ner och tänker igenom några saker först.

Vi har hjälpt många organisationer på resan till ett effektivt arbete i Teams. Vi vet var problemen uppstår och hur man löser dem. Vi vet vad man ska tänka på innan implementering, och vad man ska tänka på efter. Och vi vet hur man får medarbetare att vilja prova nya arbetssätt.

Om du har tröttnat på digital stress och digitalt kaos hjälper vi dig skapa ordning och struktur. För vi vill att alla medarbetare ska kunna gå till en effektiv, kreativ och flexibel arbetsplats.

Lär dig mer om Teams

Vi gillar Teams, vi gillar att vara effektiva och vi gillar att dela med oss. Så här har du våra bästa tips för en ruskigt effektiv vardag med Teams.

Lyckas med Teams

För att Teams ska bli sådär härligt behöver man tänka igenom några saker innan man sätter igång. Vi delar med oss av våra erfarenheter efter att ha gjort resan med många organisationer.

Smartaste Teamstipsen

Teams ska underlätta kommunikationen och förenkla vår jobbvardag. Men ibland känns det precis tvärtom. Med våra 10 tips går du från ångest till glädje.

Effektiva möten i Teams

Med rätt sätt blir möten i Teams ruskigt effektiva. Dessutom ökar flexibiliteten och minskar jobbstressen när man slipper ta sig till fysiska platser.