Hoppa till huvudinnehållet

Maria Sognefors

Maria är VD på 7minds och arbetar ofta i kunduppdrag med strategier och verksamhetsutveckling för digitala tjänster. Med många års erfarenhet av verksamhetsutveckling med hjälp av digitalisering, har hon förmågan att få både små och stora organisationer att utvecklas.  

Maria är i grunden utbildad grundskollärare med ett stort intresse för teknik och förändring. Maria började sin karriär inom it-utbildning och fortsatte med det och mycket annat på Episerver i nästan 10 år, fram till att hon år 2010 startade 7minds. Med närmare 20 år i branschen har hon gjort allt från strategi till detaljerad kravhantering, webbanalys, tillgänglighet, utbildning och förändringar av arbetssätt.  

Maria brinner för att utveckla och utvecklas och ser varje problem som en utmaning att lösa. Ingenting är omöjligt om man bara vågar prova. Maria gillar att knäcka nya idéer, testa dem och utvärdera. Ibland går det inte som planerat, men oftast blir det en förändring till det bättre. Hon vet att människan står i centrum för all förändring och vill därför alltid sträva mot att lägga fokus på människan istället för tekniken.  

VD och digital strateg

073-356 55 71

Läs mer på LinkedIn