Teknik löser inte problem

Hitta en kurs hos oss som lyfter dig i din yrkesroll. Vi har ett brett utbud av kurser i allt från skrivande till cms och agilt.

Vi tror att för att förändra något måste man börja med människorna. Rätt förutsättningar för dig och dina kollegor ger bättre digital kommunikation, och kunskap och tekniska lösningar måste gå hand i hand. Våra utbildningar har stort fokus på att du ska kunna utbilda dig i just din yrkesroll och kunna ta nästa steg, bli tryggare med ett verktyg eller lära dig ett arbetssätt.

Hos oss eller hos dig

Vi möter dig där du är, eller din organisation där ni är. Hos oss finns ett brett utbud av utbildningar i grupp som leds av en skicklig pedagog.

Webbkurser

De flesta av våra kurser kan du också gå via webben, var och när du vill. Även online får du trygg coachning och motivation i ditt lärande.

Våra populäraste utbildningar

Sugen på att jobba snabbare i ditt CMS, eller skriva skarpare texter? Boka in dig på någon av våra kurser redan idag.

Jobba effektivare i ditt CMS

Ingenting är så tråkigt, och onödigt, som att lägga tid på att fundera på hur det var man gjorde det du vill göra. Med våra kurser i Episerver och Sitevision får du stenkoll. Mer produktion och mindre frustration helt enkelt.

Bli bättre på innehåll

Utan tydligt och lockande innehåll är webben död, hur många flashiga funktioner den än har. Oavsett om du vill skapa engagerande filmer, texter som går att förstå eller webbsidor som konverterar har vi kursen för dig.

Lär dig digital tillgänglighet

Lagen om digital tillgänglighet ställer många krav. Det kan kännas jobbigt, men det finns många sätt att göra arbetet enklare och snabbare. Gå från magsår till lustfyllt arbete med vår kurs

Sätt mål för din webbplats

Vi vet alla att vi borde jobba med mätbara mål, men att det inte är så lätt. Din webbplats är unik och kräver unika mål. Vi hjälper dig ta dig fram i måldjungeln.