Hoppa till huvudinnehållet

Oavsett om du vill bli ett ess på ditt CMS, lära dig skriva som en gud, grotta ner dig i tillgänglighet och SEO eller bli effektiv i Teams har vi kursen för dig. Låt arbetet bli roligare och effektivare med våra utbildningar.

Vi vet att det är skillnad på att gå på kurs och att faktiskt lära sig något. Hos oss kan du vara trygg i att du kommer få de bästa förutsättningarna för att lära dig oavsett om du vill lära dig ett tekniskt verktyg, att skriva klarspråk eller ett arbetssätt.

Våra områden

Sugen på att jobba snabbare i ditt CMS, eller skriva skarpare texter? Spana in vad du kan lära dig inom våra områden.

Optimizely/Episerver

Vi vill inte skryta, men vi är kanske bäst i Sverige på att lära ut Optimizely. Vi ser till att du får precis det som du behöver.

Sitevision

Nybörjare, avancerad, många eller ensam. Vi hjälper dig.

Skriva för webben

Lär dig skriva tydliga texter som fångar besökaren, konverterar och som hamnar högt upp på Google och i interna sökmotorn.

Klarspråk

Oavsett om du skriver för webb eller för papper tjänar du på klarspråk. Lär dig skriva tydliga texter som minskar mängden missförstånd och frågor.

Digital tillgänglighet

Tillgänglighet kan kännas jobbigt, men det finns många sätt att göra arbetet enklare och snabbare. Gå från magsår till lustfyllt arbete med vår kurs

Sätt mål för din webbplats

Vi vet alla att vi borde jobba med mätbara mål, men att det inte är så lätt. Din webbplats är unik och kräver unika mål. Vi hjälper dig ta dig fram i måldjungeln.

Imagevault

Lär dig de olika funktionerna och att arbeta effektivt med bildhantering och media i Imagevault.

Teams

Slipp kaos, stress och filröra med struktur och effektiva arbetssätt.