Gå en kurs med kvalitet

Vi vet att det är skillnad på att gå på kurs och att faktiskt lära sig något. Hos oss kan du vara trygg i att du kommer få de bästa förutsättningarna för att lära dig oavsett om du vill lära dig ett tekniskt verktyg, att skriva klarspråk eller ett arbetssätt.

Därför kommer du uppskatta en kurs hos oss:

 • Våra kursledare är utbildade pedagoger
  Alla våra kursledare har gedigen utbildning i pedagogik och vet att det krävs betydligt mer än att läsa innantill från en powerpoint för att du ska lära dig. Självklart är de också experter på det område de utbildar i, med lång erfarenhet inom området.
 • Vi har verksamhetsnära exempel
  Exempel är viktiga för inlärningen och för att kunna omsätta teori till praktik. Men för att det ska fungera behöver exemplen vara användbara för dig i det område du verkar inom.
 • Vi har mycket praktiskt arbete
  Det är genom att öva själv man lär sig. Oftast arbetar vi med deltagarnas eget material. Det innebär att du redan på kursen kan få hjälp med att applicera det du lärt dig på ditt eget arbete.
 • Vi har små grupper
  Mycket övningar med individuell feedback kräver små grupper för att deltagarna ska bli trygga och våga ta plats i diskussioner och ställa frågor.
 • Vi har pauser
  För att lära sig behöver hjärnan få paus och kroppen behöver röra på sig. Ofta. Många rörelsepauser och en fika då och då gör att man slipper känna sig som en zombie på eftermiddagen.
 • Våra kurser är alltid uppskattade
  Efter varje kurs gör vi utvärderingar då vi frågar om hur bra kursen och kursledaren var. Efter hundratals utbildningar har vi aldrig fått lägre än 4,3 av 5.

Hos oss eller hos dig

Vi möter dig där du är, eller din organisation där ni är. Hos oss finns ett brett utbud av utbildningar i grupp som leds av en skicklig pedagog.

Webbkurser

De flesta av våra kurser kan du också gå via webben, var och när du vill. Även online får du trygg coachning och motivation i ditt lärande.

Våra populäraste utbildningar

Sugen på att jobba snabbare i ditt CMS, eller skriva skarpare texter? Boka in dig på någon av våra kurser redan idag.

Jobba effektivare i ditt CMS

Ingenting är så tråkigt, och onödigt, som att lägga tid på att fundera på hur det var man gjorde det du vill göra. Med våra kurser i Episerver och Sitevision får du stenkoll. Mer produktion och mindre frustration helt enkelt.

Bli bättre på innehåll

Utan tydligt och lockande innehåll är webben död, hur många flashiga funktioner den än har. Oavsett om du vill skapa engagerande filmer, texter som går att förstå eller webbsidor som konverterar har vi kursen för dig.

Lär dig digital tillgänglighet

Lagen om digital tillgänglighet ställer många krav. Det kan kännas jobbigt, men det finns många sätt att göra arbetet enklare och snabbare. Gå från magsår till lustfyllt arbete med vår kurs

Sätt mål för din webbplats

Vi vet alla att vi borde jobba med mätbara mål, men att det inte är så lätt. Din webbplats är unik och kräver unika mål. Vi hjälper dig ta dig fram i måldjungeln.