Hoppa till huvudinnehållet

Vi brinner för att bidra med nytta hos våra kunder. Det innebär att vi ofta har långa och goda relationer som leder till förändring. Vi lär känna varandra och vi jobbar långsiktigt med att ändra arbetssätt, införa nya system och processer med stort fokus att förbättra er verksamhet.

Vi skapar mål, strategier och mätplaner

Vi vill skapa nytta för dig, din verksamhet och er affär. För att göra det behöver vi reda ut vad nytta betyder för er, genom att definiera era mål och sätta era strategier. Vi tar fram mätpunkter så att vi kontinuerligt kan samla in data, analysera och basera nästa steg på fakta.

Vi är på plats hos dig

Vi ser ett stort värde i att utföra vårt arbete på plats hos dig som kund. Vi bildar tillsammans med er ett team där vi med vårt ledarskap och vår erfarenhet driver arbetet framåt. När vi är på plats hos er, ser och hör vi så mycket mer än bara det som sägs i specifika möten. Man har möjlighet att träffa fler personer, lära känna organisationen bättre och därmed få en bättre förståelse för verksamheten och dess uppdrag. Det gör att vi mycket enklare kan bidra med nya idéer till hur verksamheten kan utvecklas med kommunikation eller digitala tjänster. Resultat är viktigare än vägen dit. Det finns alltid olika sätt att ta sig till målet och vägen anpassas efter förutsättningarna.

Människorna gör saker annorlunda och vi hjälper till

Nya affärsidéer, nya sätt att nå ut till sin målgrupp och nya system kräver att människor jobbar på ett annat sätt. Vår ambition med att bidra till nytta innebär självklart att vi även stöttar alla som behöver. Vi jobbar tillsammans med din ledning, dina medarbetare och andra för att långsiktigt bygga kompetens. Vi genomför självklart också utbildningar, coachning och stöttar i eventuell rekrytering.

Vårt team

Vi som jobbar på 7minds är projektledare, strateger, innehållsproducenter och utbildare. Tillsammans har vi stor erfarenhet av digital kommunikation, marknadsföring och arbetsplats vilket vi gärna delar med oss av till dig.

Möt vårt team

Maria Sognefors och Camilla Sandell

Tidigare uppdrag

Våra uppdrag och projekt spänner brett inom digital kommunikation, för både offentlig och privat sektor. En del projekt är kortare insatser, medan andra är samarbeten som löper över flera år. Gemensamt för alla är att vi har roligt ihop med våra kunder, och att vi gör skillnad.

Våra tidigare uppdrag

Jobba på 7minds

Längtar du efter att vara på uppdrag där du verkligen gör skillnad? Söker du en arbetsgivare som vågar släppa den hierarkiska sargen och låter alla beslut fattas av medarbetarna? Vill du ha en tillvaro i balans där flexibilitet och friskvård är ständiga mantran? På 7minds tror vi på människan. Vi tror på varje medarbetares unika förmåga att hitta lösningar och utveckla sig själv, sina kolleger och våra kunder.

Se våra lediga jobb

Hitta hit

Roslagsgatan 34
113 55 Stockholm

Post kan skickas till
Box 27
186 21 Vallentuna

Inspireras av vårt nyhetsbrev