Hoppa till huvudinnehållet

7minds skapades ur viljan att sätta människan i centrum i webbprojekt. Vi upplevde att allt för ofta drivs projekt utan tanke på hur vi lär oss, hur vi tar till oss förändring och hur vi använder webb- och IT-tjänster. Det leder till dyra och långa projekt och system som inte används som det är tänkt, eller är svåra att använda.  Projekt som skapar mer frustration än effektivisering.

Vi ville driva projekt där man tar hänsyn till människan bakom. Där man ser att förändring kan vara både roligt och enkelt. Där man ser hur det är relevant i sin arbetsvardag, hur det förenklar för en själv, och där man får det stöd man behöver för att ta till sig teknik och processer.  

Vi ville driva projekt som resulterade i en användbar produkt. Webbplatser som är lätta att använda för både användare och redaktörer. Intranät som förenklar arbetet för medarbetarna. Digitaliserade tjänster som förenklar för både användare och administratörer.  

Vi ville driva projekt där processen är anpassad efter hur man utvecklar digitala projekt. Där det är tydligt vad man ska utveckla och varför. Där beställare och utvecklare förstår varandra. Där kommunikationen, målen och prioriteringarna är tydliga.  

Därför skapades 7minds. För att göra skillnad. På riktigt.  

.

Vårt team

Vi som jobbar på 7minds är projektledare, strateger, innehållsproducenter och utbildare. Tillsammans har vi stor erfarenhet av digital kommunikation, marknadsföring och arbetsplats vilket vi gärna delar med oss av till dig.

Möt vårt team

Maria Sognefors och Camilla Sandell

Tidigare uppdrag

Våra uppdrag och projekt spänner brett inom digital kommunikation, för både offentlig och privat sektor. En del projekt är kortare insatser, medan andra är samarbeten som löper över flera år. Gemensamt för alla är att vi har roligt ihop med våra kunder, och att vi gör skillnad.

Våra tidigare uppdrag

Jobba på 7minds

Längtar du efter att vara på uppdrag där du verkligen gör skillnad? Söker du en arbetsgivare som vågar släppa den hierarkiska sargen och låter alla beslut fattas av medarbetarna? Vill du ha en tillvaro i balans där flexibilitet och friskvård är ständiga mantran? På 7minds tror vi på människan. Vi tror på varje medarbetares unika förmåga att hitta lösningar och utveckla sig själv, sina kolleger och våra kunder.

Se våra lediga jobb

Hitta hit

Roslagsgatan 34
113 55 Stockholm

Post kan skickas till
Box 27
186 21 Vallentuna

Inspireras av vårt nyhetsbrev