Vi hjälper dig att lyckas!

Vi hjälper våra kunder att utveckla webbar och digitala lösningar som håller över tid genom att ta ett helhetsgrepp på webben. Vi arbetar med helheten, från strategier och mål via organisationen, människor och deras kompetenser till innehållet.

Vi älskar smarta tekniska lösningar som ständigt utvecklas i en datadriven och agil process. Men ingen teknisk lösning, gör underverk om inte människan är med. Vi hjälper dig att se helheten, där vi kopplar samman den nya tekniken med hur människor utvecklas och arbetar och behöver ledas för att göra den förändring som digitalisering innebär.

Vi vill skapa en smart och effektiv vardag hos kunden genom att med glädje ge människan styrkan att våga och vilja. Vi tror att genom att jobba med helheten, lyckas du med din webb.

Vi finns i Stockholm och Östersund men jobbar över hela Sverige. Har du några frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss. Har du vägarna förbi vårt kontor, kom gärna in på en kaffe!

Vårt team

Vi som jobbar på 7minds är projektledare, strateger, innehållsproducenter och utbildare. Tillsammans har vi stor erfarenhet av kommunikation och digitalt, vilket vi gärna delar med oss av till dig.

Möt vårt team

Jobba på 7minds

Längtar du efter att vara på uppdrag där du verkligen gör skillnad? Söker du en arbetsgivare som vågar släppa den hierarkiska sargen och låter alla beslut fattas av medarbetarna? Vill du ha en tillvaro i balans där flexibilitet och friskvård är ständiga mantran? På 7minds tror vi på människan. Vi tror på varje medarbetares unika förmåga att hitta lösningar och utveckla sig själv, sina kolleger och våra kunder.

Hitta hit

Stockholm
Styrmansgatan 19, 114 54 Stockholm

Åre
House Be, Kurortsvägen 20, 830 13 Åre

Få inspiration och kunskap direkt i mejlen med vårt nyhetsbrev