Hoppa till huvudinnehållet

Längtar du efter att vara på uppdrag där du verkligen gör skillnad? Söker du en arbetsgivare som vågar släppa den hierarkiska sargen och låter alla beslut fattas av medarbetarna? Vill du ha en tillvaro i balans där flexibilitet och friskvård är ständiga mantran?

På 7minds tror vi på människan. Vi tror på varje medarbetares unika förmåga att hitta lösningar och utveckla sig själv, sina kolleger och våra kunder.

Uppdrag där du gör skillnad

Vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder, då vi tror på att lära av varandra. Vi kommer med vår expertis inom kommunikation, marknadsföring och den digitala arbetsplatsen. Kunden kommer med sin kunskap om organisation och människor som jobbar där. Tillsammans gör vi skillnad hos kunden och du som konsult, har en central roll i att driva utvecklingen framåt. Därför är det viktigt att det är uppdrag där din kompetens, ditt driv och det du kan åstadkomma, kommer till sin rätt. Tillsammans hittar vi det som passar dig och kunden bäst. Ibland genomförs uppdragen tillsammans med kollegor.

Frihet

Att arbeta på 7minds är fritt. Ibland sitter vi hos våra kunder och jobbar, men lika ofta jobbar vi från hemmakontoret, caféet eller våra egna kontorslokaler. Alla medarbetare har den teknik som behövs för att jobba var som helst. Vi är också måna om att arbetslivet och privatlivet ska gå ihop och därför kräver vi inte att du ska jobba mellan 8 och 17. Så länge du, dina kunder och dina kolleger är nöjda så är vi också det.

Jämlikhet

Vi har en platt organisation. Det betyder att vi inte har några chefer eller hierarkier. I stället fattar vi beslut gemensamt och hjälps åt, utifrån våra kompetenser och intressen, att driva vårt företag framåt. För att trivas i en platt organisation krävs att du har ett eget driv, men också att du är lyhörd för din omgivning. Och så klart att du gillar att vara din egen ledare!

Gemenskap

Vi på 7minds stöttar varandra. När du kommer ny till 7minds får du en mentor som kan guida dig in i företaget och dina första uppdrag. När du sedan står på egna ben är du trots det aldrig ensam. Det finns alltid en kollega att tanka kunskap från, få råd av eller ta en kaffe med. Vi har också gemensamma arbetsdagar på kontoret, så kallade 7fridays, inspirationsdagar, kick-offer, after works och allt annat som gör arbetslivet roligt.