Workshop Kickstarta Teams

Vill ni börja arbeta med Teams? Kom snabbt igång med implementering, planering och arbetssätt i just din organisation. Vi ger er en kickstart på arbetet. 

Rätt använt kan Microsoft Teams ge er mer tid, mer frihet och ökat självledarskap. Det är ett kraftfullt digitalt verktyg som kan kopplas till det mesta i er it-miljö. Men för att alla medarbetare ska känna att de har överblick och koll på läget och för att ni ska hitta en gemensam grund att starta ifrån kan det behövas en kickstart.

Tillsammans med er fångar vi upp era behov, var ni befinner er i processen och vilka nyckelpersoner som behöver engageras. Sedan utformar vi en workshop där vi diskuterar rätt frågor och lyfter på rätt stenar. Vilka behov är unika för just er organisation? Vilka hinder finns för förändring hos er? Hur är rätt sätt att styra medarbetarna åt ett mer digitalt håll?

Vi bjuder också på våra bästa knep och trick för att få Teams att funka riktigt bra i vardagen och vi delar också med oss av ”bäst i klassen”-exempel från våra kunders vardag – säkert inte helt olik din.

Boka nu så får du 30% rabatt

Just nu får du som lyckas med bedriften att lyfta blicken till en digital horisont och boka vår 3 timmar långa workshop för 6 900 kr exkl moms (ordinarie pris 9 900 kr). Priset är inklusive förberedelsetid och resa inom Stockholms län.

Kickstarten innehåller bland annat: 

  • Vad är Teams?
  • De grundläggande funktionerna  
  • Intranät, samarbetsplattform eller Teams?
  • Hur kan vi ha möten, hantera filer och arbeta tillsammans effektivt?
  • Vilka behov har ni och hur skulle Teams kunna lösa just dessa?
  • Exempel och övningar baserade på tänkbara scenarier hos er

Passar kickstarten för er? 

Kickstarten riktar sig både till er som funderar på att införa Teams, och till er som redan infört Teams, men inte riktigt kommit igång att använda det. Rekommenderat antal deltagare 3–20 personer.

Vi kommer igång direkt och alla är med och skapar team och kanaler. Vi väcker lusten att hitta nya arbetsformer hos alla!  

Hör av er redan idag för att boka


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.