Hoppa till huvudinnehållet

Implementera Teams

Vill ni börja arbeta med Teams? Kom snabbt igång med implementering, planering och arbetssätt i just din organisation. Vi kommer igång direkt och väcker lusten att hitta nya arbetsformer hos alla.

Rätt använt kan Microsoft Teams ge er mer tid, mer frihet och ökat självledarskap. Men för att alla medarbetare ska känna att de har överblick och koll på läget kan ni behöva en gemensam grund.

Tillsammans med er fångar vi upp era behov, var ni befinner er i processen och vilka nyckelpersoner som behöver engageras. Sedan utformar vi en workshop där vi diskuterar rätt frågor och lyfter på rätt stenar.

Vi bjuder också på våra bästa knep och trick för att få Teams att funka riktigt bra i vardagen och vi delar också med oss av ”bäst i klassen”-exempel från våra kunders vardag – säkert inte helt olik din.

Kursen innehåller bland annat: 

 • Vad är Teams?
 • De grundläggande funktionerna  
 • Intranät, samarbetsplattform eller Teams?
 • Hur kan vi ha möten, hantera filer och arbeta tillsammans effektivt?
 • Vilka behov har ni och hur skulle Teams kunna lösa just dessa?
 • Exempel och övningar baserade på tänkbara scenarier hos er

Passar kursen för er? 

Kursen riktar sig både till er som funderar på att införa Teams, och till er som redan infört Teams, men inte riktigt kommit igång att använda det. Rekommenderat antal deltagare 3–20 personer.

Kursen är 3 timmar och ges på beställning. Vi kan hålla den hos er eller digitalt. Det finns alltid möjlighet att anpassa kursens innehåll och längd efter era behov.

Så har vi hjälpt andra

Folke Bernadotteakademin

En smidig övergång till Teams, färre mejl och färre bifogade dokument. Det blev resultatet när FBA lät medarbetarna utbilda sig i Teams samtidigt som man bytte ut de interna systemen mot Teams.

Trafikanalys

Från att hantera samarbete mellan olika kontor med mejl, samtal och fysiska möten till digitalt samarbete i Teams. Med utbildning för alla medarbetare gick det lätt att komma in i det nya arbetssättet.

Är du intresserad av kursen?

Anmäl ditt intresse så hör av oss till dig inom kort.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Varför en kurs med 7minds?

 • Mycket praktiskt arbete
  Största delen av kursen består av praktiska övningar och det finns gott om tid för frågor.
 • Verksamhetsnära övningar och material
  Vi arbetar i er anpassade lösning, så att du kan dra nytta av utbildningen direkt.
 • Pedagogiska kursledare
  Våra kursledare har 20 års pedagogisk erfarenhet. Du kan alltid räkna med en inspirerande och tydlig utbildning, anpassad efter deltagarnas nivå och inlärningsstil.
 • Nöjda deltagare
  Tidigare deltagare ger i snitt 4,5 av 5 i våra utvärderingar.