Hoppa till huvudinnehållet

Grunderna i Sitevision – webbkurs

Det här är kursen för dig som är ny i Sitevision. Du lär dig att navigera i själva Sitevision CMS och att skapa, redigera och publicera sidor. Utbildningen passar dig som arbetar som webbredaktör, webbansvarig eller liknande på en Sitevisionsajt.

Med hjälp av pedagogiska filmer, förklarande texter och praktiska övningar lär du dig redaktörsprocessen. Du lär dig att skapa, utforma och publicera sidor. Efter kursen har du kunskap och självförtroende för att jobba med grundläggande uppgifter som webbredaktör.

Kursen tar upp:

  • Redigera sidor
  • Skapa sidor
  • Formatera text
  • Publicera sidor
  • Avpublicera sidor

Fyll i dina uppgifter och köp kursen

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

Kontouppgifter

(Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

Betalningsinformation

Pris: 79,20 Kr
Pris: 19,80 Kr
0,00 Kr
inkl. moms 25%

Hantering av personuppgifter

Vi kommer hantera de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna genomföra kursen. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Läs mer om våra villkor och fakturahantering. Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.

Mer om SiteVision