Hoppa till huvudinnehållet

Webbkurs: Lär dig Sitevision

Lär dig Sitevision på en tid och plats som passar dig, i ditt eget tempo. Med tydliga steg för steg-filmer lär du dig allt från hur du skapar sidor till hur du skriver tillgängliga alt-texter.

Efter kursen har du kunskap och självförtroende för att jobba med grundläggande uppgifter som webbredaktör på en Sitevisionsajt.

Webbkursen innehåller

  • Skapa, redigera och publicera sidor
  • Skapa, redigera och ta bort länkar
  • Formatera text
  • Skriva tillgängliga länkar
  • Ladda upp och använda bilder och filer på sidor
  • Arbeta med mappstrukturen för bilder och filer
  • Avpublicera sidor

Så är kursen uppbyggd

Kursen består av texter, bilder och filmer som ger tydliga instruktioner för hur du ska gör för att klara alla de vanliga moment som ingår i uppdraget som webbredaktör. I slutet av varje test och i slutet av kursen finns frågor där du kan testa din kunskap. Du har tillgång till kursen i 3 månader.

Så tycker de som gått

I vår utvärdering anger 96 % att det är lätt att förstå instruktionerna och att det är en röd tråd och logisk ordning i kursen. Så här säger några om kursen:

  • Kursen är enkel och pedagogisk.
  • Bra upplagt med steg-för-steg inlärning. Bra med blandning av att läsa informationstext och titta på instruktionsfilmer innan frågepaketet kom. 

Fyll i dina uppgifter och köp kursen

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Infocaption. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Infocaption. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppost en extra gång.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Kontouppgifter

(Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna gå kursen. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Betalningsinformation

Pris: 1.196,00 Kr
Pris: 299,00 Kr
0,00 Kr
inkl. moms 25%
Välj betalningssätt

Läs mer om våra villkor och fakturahantering. Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.

 

Mer om SiteVision