Hoppa till huvudinnehållet

Vanliga frågor runt webbkurser

Hur köper jag en kurs första gången?

För varje kurs finns ett formulär på sidan. Där fyller du i dina uppgifter och klickar på Köp.  Betalning sker via faktura eller direkt med bankkort.

Om det är första gången du köper en kurs hos oss, kommer du fått ett mejl med en länk till kursen. Ett konto i vår lärplattform Infocaption skapas automatiskt när du klickar på länken i mejlet.

Jag har köpt kurs tidigare och vill köpa en till. Hur går det till?

Du köper kursen via 7minds webbplats, precis som du gjorde första gången.

Om du tidigare har köpt kurser hos oss och redan har ett användarkonto i Infocaption där loggar du in i samband med att du köper kursen.
När du genomfört köpet av en kurs läggs den automatiskt till och du kan påbörja kursen direkt. Du hittar även kursen när du loggar in.

Vad ingår i kursen?

I våra webbkurser ingår digitalt kursmaterial i form av text, bilder, filmer och tester med olika teman inom kursens ämne.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Det finns ingen tidsbegränsning i hur länge du har tillgång till en kurs du köpt, så länge kursen finns tillgänglig.

Hur mycket kostar en kurs?

Alla kurser har olika priser beroende på omfattning och ämne. Se priset på respektive kurssida. Priserna är i svenska kronor inklusive 25% moms.

Vad är Infocaption?

Infocaption är vår lärplattform, som vi använder för att distribuera kurserna till dig. 

Hur skapar jag ett Infocaption-konto

Första gången du köper en kurs, skapas konto automatiskt. Då får du ett mejl till den kursen och annat. Du får också ett mejl med dina inloggningsuppgifter så att du kan gå tillbaka till alla kurser.

Hur startar jag en kurs?

Du startar direkt efter att du köpt en kurs, via en länk i bekräftelsemejl. Du kan också logga in i Infocaption och komma åt din kurs när du vill.

Kan jag gå kursen flera gånger?

Ja. En kurs som du köpt kan du gå så många gånger du vill.

Får jag låna ut mitt Infocaption-konto och mina användaruppgifter till någon annan?

Nej. Ditt konto och dina användaruppgifter är personliga och får inte lånas ut eller överlåtas till någon annan. Endast du som köpt en kurs har rätt att gå kursen.

Jag har glömt mitt lösenord, hur får jag ett nytt?

Gå till startsidan för Infocaption. Klicka på “Glömt lösenord”. Ange din e-postadress så skickar vi en länk till sidan där du kan välja ett nytt lösenord.

Vilka webbläsare stödjer ni?

Våra kurser fungerar bäst med senaste versionen av moderna webbläsare som Chrome, Safari, Firefox och Microsoft Edge.