Hoppa till huvudinnehållet

Sitevision för redaktörer

Sitevision är ett webbpubliceringssystem som blir allt vanligare, särskilt inom offentlig sektor. Som redaktör kan du spara mycket tid på att lära dig verktyget ordentligt. Ditt arbete på webbplatsen blir smartare och enklare och resultatet syns direkt.

Vår grundkurs i Sitevision vänder sig till dig som är redaktör, kommunikatör, content manager eller liknande och som ska, eller nyligen har, börjat arbeta i verktyget. Har ni en ny webbplats är det en fördel att alla som ska arbeta med den går kursen gemensamt. Då har man samma referensram och kan lösa framtida utmaningar tillsammans.

Du lär dig bland annat att:

 • navigera i redigeringsläget
 • redigera och publicera sidor
 • skapa och publicera sidor i rätt struktur
 • använda och lagra bilder och filer
 • skapa och hantera länkar
 • skapa moduler

Kursen är en heldag, men det finns alltid möjlighet att anpassa innehåll och längd efter era behov. Kursen ges på beställning till grupper. (Vill du gå kursen ensam rekommenderar vi vår webbkurs i Sitevision) Vi kan hålla den hos er eller digitalt.

Så har vi hjälp andra

Falu Energi & Vatten

När Falu Energi & Vatten bytte plattform till Sitevision gick alla redaktörer en heldagskurs för att bli säkra på sitt nya verktyg. Därefter kunde de jobba tryggt och effektivt i Sitevision.

Försvarshögskolan

När Försvarshögskolan skulle göra nytt intranät gick de från en informationsbank med för många sidor till en smidig hjälp i arbetet. Dessutom utbildades alla redaktörer i Sitevision, så att även arbetet med att skapa innehåll till intranätet gick smidigt och effektivt.

Varför en kurs med 7minds?

 • Mycket praktiskt arbete
  Kursen innehåller till största del praktiska övningar och det finns gott om tid för frågor.
 • Verksamhetsnära övningar och material
  Vi utbildar i er anpassade lösning, så att du kan dra nytta av utbildningen direkt.
 • Pedagogiska kursledare
  Våra kursledare har 20 års pedagogisk erfarenhet. Du kan alltid räkna med en inspirerande och tydlig utbildning, anpassad efter deltagarnas nivå och inlärningsstil.
 • Nöjda deltagare
  Tidigare deltagare ger i snitt 4,5 av 5 i våra utvärderingar. Så här säger några av våra tidigare deltagare
  Bra kombination mellan lärorikt, energigivande och inspirerande! Taggad att jobba mer i Sitevision nu!
  Superbra att vi fick växla mellan teori och övningar, det gör att det sätter sig lite grann kring hur man använder verktyget
  Nivån på kursinnehållet var perfekt för en gröngöling
  Jättebra, pedagogisk kurs. Kursledaren hade stor förmåga att entusiasmera 🙂

Är du intresserad av kursen?

Anmäl ditt intresse här så hör av oss till dig inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.