Hoppa till huvudinnehållet

Agil projektledare som kan webb

Låt ditt webbprojekt bli effektivt och smidigt. Våra projektledare är experter på agilt arbete, tekniska lösningar och förändringsledning. Du får ordning och reda och bättre kommunikation mellan er och alla leverantörer.

Ett webbprojekt är ofta långt, omfattande och innehåller många aspekter. Man behöver ta hänsyn till utmaningar inom kommunikation, inom it och utveckling av verksamheten. Vi på 7minds har bidragit till hundratals nya webbplatser och digitala tjänster och vi vet vad som krävs.

Digital projektledare som kan hela processen

Våra projektledare har stenkoll på alla delar i ett webb- eller IT-projekt. De hjälper till med:

  • Upphandling av leverantörer: Vi vet hur du skriver ska-krav och bör-krav för att få en leverantör som passar era önskemål, och som levererar det ni vill ha.
  • Projektplanering: Vi vet vilka delmoment ett webbprojekt innehåller, hur lång tid de tar och när de bör genomföras.
  • Agilt arbete: Vi vet hur man arbetar agilt på riktigt, och hur man leder strukturerade och effektiva agila projekt.
  • Backlogansvar: Vi ser till att inga uppgifter glöms bort och att allt är tydligt definierat, prioriterat och tilldelat rätt person.
  • Tydlig kravställning: Med vår tekniska kunskap sparar vi tid och pengar genom tydliga krav från början.
  • Tillgänglighet: Vi kan rabbla WCAG i sömnen och ser till att tillgänglighetskraven finns med redan i första kraven. Att utveckla tillgängligt från början spar mycket tid och pengar framöver.
  • Testning och kvalitetsgranskning: Vi gör tydliga krav för acceptanstest, och vid behov hjälper vi till att genomföra testerna.
  • Utvärdering av teknisk lösning: Med vår erfarenhet från olika plattformar och verksamheter kan vi utvärdera vilken teknisk lösning som passar bäst för din verksamhet.
  • Innehållsplanering: Vi planerar och strukturerar innehållsarbetet, så att rätt innehåll är på rätt plats den dag webben lanseras.

Varför 7minds webbprojektledare

Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om en mindre sajt eller stora webbplatser med många integrationer. 

Expertis: Våra projektledare har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika tekniska lösningar inom olika branscher. Vi har goda kunskaper om agilt arbete, tillgänglighet och tekniska lösningar. Vi vet var det finns färdiga smarta lösningar och var ni behöver specialanpassa.

Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förenkla ditt webbprojekt tillsammans!

Så har vi hjälpt andra

Försvarshögskolan

Försvarshögskolan halverade antalet sidor på sitt intranät, fick in det som saknades tidigare och effektivisera sitt arbete. Vi ledde projektgruppens arbete mot effektmål och projektmål och tog fram en arbetsprocess och kommunikationsprocess för projektet.

Falu Energi & Vatten

En total makeover av externwebben där allt skulle förbättras radikalt. Vår projektledare ledde projektets alla delar från behovsanalys, via styrdokument, avtalsskrivning och ny innehållsstruktur till att nå effektmålen.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.