Testa tillgängligheten på din webbplats

Behöver du få koll på hur tillgänglig din webbplats är, och hur bra den uppfyller WCAG:s kriterier? Med vår granskning gör du tillgänglighetsarbetet enkelt, smidigt och effektivt.

Om du får ångest bara du tänker på att gå igenom alla pdf:er, att leta upp alla tabeller och kontrollera att de har rätt format, eller att fundera på om <h1  role=”heading”> är rätt eller fel, då kan det vara dags att låta någon annan göra det.

Vi gör granskningen enkel för dig. Vi vet varför <h1  role=”heading”> är fel, varför det är fel och vad det ska vara i stället. Vi har effektiva verktyg som letar upp tabeller, granskar pdf:er och allt annat du måste granska. Vi har examinerade språkkonsulter, specialiserade på klarspråk, som granskar webbplatsen utifrån en klarspråksperspektiv.

Låt oss granska webbplatsen åt dig, så spar du både tid och grå hår.

Allt detta ingår i vår granskning

 • En ingående granskning utifrån WCAG kriterier 2.1 AA och A:
  • Vad uppfyller ni?
  • Vad uppfyller ni inte?
  • På vilken sida är problemet? Länklista för problemen.
 • En tydlig rapport som berättar:
  • Hur du ska åtgärda problemen.
  • I vilken ordning du ska åtgärda problemen.
  • Om det är du eller din tekniska leverantör som ska åtgärda problemen.
 • Ett överlämningsmöte där vi tillsammans går igenom rapporten och svarar på eventuella frågor.
 • Om du vill får du även ett tillgänglighetsutlåtande baserat på granskningen.

Använd rapporten för att bli bättre

Rapporten du får av oss använder du som en ”steg för steg-guide” i arbetet med att göra webbplatsen mer tillgänglig. Du kan använda den både för det redaktionella arbetet och som en del av en kravspecifikation för vidareutveckling. Vi vill vara säkra på att det inte bara blir en skrivbordsprodukt, och därför ses vi när rapporten är klar och går igenom den punkt för punkt, så att du känner dig trygg i vad allt innebär. Om du vill får du gärna ha med leverantörer eller andra intressenter på mötet, så att de också kan ta del av informationen och ställa frågor.

Hur lång tid tar det?

Vår granskning tar 14 dagar från beställning till leverans av färdig rapport. Beroende på när det finns möjlighet för er bokar vi också in överlämningsmötet.

Hur mycket kostar det?

Priset beror på webbplatsens storlek. Kontakta oss för prisuppgift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.