Hoppa till huvudinnehållet

Innehållsstrategi

Hos oss blir strategier till verklighet. Utifrån era förutsättningar tar vi fram strategier med tydliga mål, målgrupper, kanaler och behov av innehåll.

Ibland känns det svårt att veta hur man ska ta dig an innehållet på en webbplats. Vad är relevant, vad behöver tas fram och vems åsikt är egentligen ”rätt”? Med en innehållsstrategi får du svart på vitt vilket innehåll dina användare behöver och när du har uppnått dina mål. Och du har något att förhålla dig till i de ändlösa diskussionerna, något som kan svara både på vad ni ska göra och hur.

Digital strategi efter dina förutsättningar

Beroende på om du vill ha en effektkartläggning eller innehållsstrategi och hur högt du sätter ribban kommer vår leverans se olika ut, men det kan till exempel vara

  • Målgruppsanalys
  • Mål och mätplan
  • Behov av innehåll och funktioner
  • Kanalval

Så har vi hjälpt andra

Vinnova

Från att ha för många bränder att släcka för att hinna följa upp, till ett strukturerat arbete med mål, mätning och innehållsstrategi. Genom en serie med workshops då vi blandade föreläsning om mål och mätning med övningar växte deras egna digitala strategi fram.

 

Yrkesakademin

6 veckor heltidsutbildning om digital strategi, med allt från SEO till sociala medier. Det är vad studenterna på den treåriga yrkesutbildningen Affärsutvecklare går hos 7minds. Kursen och våra lärare får alltid höga betyg av studenterna, som tycker att den är praktisk, konkret och engagerande.

    Varför välja 7minds

  • Flexibilitet: Vi anpassar vår tjänst efter dina behov, oavsett om det handlar om kortvariga projekt eller långsiktigt samarbete, små webbplatser eller stora webbplatser och många kanaler.
  • Expertis: Våra strateger har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika branscher, målgrupper och plattformar. De vet vilka mål som passar offentlig sektor, och vad som passar privat sektor. De vet vad som går att mäta, vilka insikter som går att dra och vilka åtgärder som krävs för att nå dina mål.
  • Resultatdriven: Vi fokuserar på att leverera resultat som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Med oss är du inte ensam i din digitala resa. Vi arbetar tillsammans med dig i din arbetsvardag för att du ska lyckas.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.