Hoppa till huvudinnehållet

Gör en bra upphandling inför ditt webbprojekt

En bra upphandling är grunden för hög kvalitet och effektivitet i ditt kommande webbprojekt. Vi hjälper dig genom den komplexa processen och förenklar ditt projekt.

Det är i upphandlingen man lägger grunden för framtida leverans och arbetssätt. Genom en bra upphandling får du ett arbetssätt och en leverans som passar era behov och uppfyller era krav redan från början. Ni slipper massor av missförstånd och minskar risken för att behöva göra om delleveranser.

Vi har varit med i många upphandlingar och webbprojekt i många olika typer av verksamheter. Vi har god kunskap om agila arbetssätt och de olika tekniska plattformarna. Vi vet hur man skriver ska-krav och bör-krav för att allt ska bli rätt från början. Vi hjälper dig med att upphandla hela webbprojekt, eller enstaka kompetenser. Exempel på vad vi tar hänsyn till är

  • Webbdesign: Vi vet att design är mer än färg och form och lägger in krav på användarvänlighet och tillgänglighet.
  • Webbutveckling: Vi skapar krav för att säkerställa att det valda utvecklingsteamet har rätt tekniska kompetens och erfarenhet för att möta dina behov.
  • Tillgänglighet: Vi vet vilka krav som måste ställas för att leverantören ska implementera WCAG-riktlinjerna i all utveckling.
  • Webbprojektledning: Vi vet vilka specialistkunskaper en projektledare behöver för att kunna driva ett webbprojekt.
  • Mål och förväntningar: Vi vet hur man gör om era behov och visioner till tydliga mål, som gör det lättare att utvärdera vilken leverantör som passar er.
  • Referenser: Vi hjälper dig att granska och utvärdera leverantörers tidigare arbete och referenser.
  • Kontraktsdetaljer: Vi ser till att alla detaljer, inklusive tidslinjer och ansvarsområden, är tydligt specificerade i kontraktet för att undvika missförstånd.

Med 7minds som din partner i upphandlingen kan du vara säker på att ditt webbprojekt kommer att vara i trygga händer. Låt oss guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta de rätta leverantörerna för ditt webbprojekt.

Eller använd vårt formulär, så kontaktar vi dig


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.