Hoppa till huvudinnehållet

Upphandlingsstöd inför ditt webbprojekt

En bra upphandling är grunden för hög kvalitet och effektivitet i ditt kommande webbprojekt. Vi hjälper dig genom den komplexa processen och förenklar ditt projekt.

Det är i upphandlingen man lägger grunden för framtida leverans och arbetssätt. Genom en bra upphandling får du ett arbetssätt och en leverans som passar era behov och uppfyller era krav redan från början. Ni slipper massor av missförstånd och minskar risken för att behöva göra om delleveranser.

Gör en bra upphandling

Vi har varit med i många upphandlingar och webbprojekt i många olika typer av verksamheter. Vi har god kunskap om agila arbetssätt och de olika tekniska plattformarna. Vi vet hur man skriver ska-krav och bör-krav för att allt ska bli rätt från början. Vi hjälper dig med att upphandla hela webbprojekt, eller enstaka kompetenser. Exempel på vad vi tar hänsyn till är

  • Webbdesign: Vi vet att design är mer än färg och form och lägger in krav på användarvänlighet och tillgänglighet.
  • Webbutveckling: Vi skapar krav för att säkerställa att det valda utvecklingsteamet har rätt tekniska kompetens och erfarenhet för att möta dina behov.
  • Tillgänglighet: Vi vet vilka krav som måste ställas för att leverantören ska implementera WCAG-riktlinjerna i all utveckling.
  • Webbprojektledning: Vi vet vilka specialistkunskaper en projektledare behöver för att kunna driva ett webbprojekt.
  • Mål och förväntningar: Vi vet hur man gör om era behov och visioner till tydliga mål, som gör det lättare att utvärdera vilken leverantör som passar er.
  • Referenser: Vi hjälper dig att granska och utvärdera leverantörers tidigare arbete och referenser.
  • Kontraktsdetaljer: Vi ser till att alla detaljer, inklusive tidslinjer och ansvarsområden, är tydligt specificerade i kontraktet för att undvika missförstånd.

Varför upphandlingsstöd från 7minds?

  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om ett litet eller stort webbprojekt eller IT-projekt.
  • Expertis: Våra experter på upphandling har gedigen erfarenhet av upphandlingar inom olika branscher, med olika plattformar och för både intranät, externwebb och interna system. Vi förstår de utmaningar din organisation står inför och vet vad som krävs i en upphandling för att hitta lösningarna.
  • Kunskap om tillgänglighet och GDPR: Vi vet hur man redan i upphandlingen får in kraven på tillgänglighet och GDPR, så att ni slipper sura upptäckter efteråt.

Med 7minds som din partner i upphandlingen kan du vara säker på att få¨stöd genom hela processen och hjälp att hitta de rätta leverantörerna.

Så har vi hjälpt andra

Mjölby kommun

Mjölby kommun var ute efter en trygg partner som kan stötta dem i att proaktivt förvalta sina webbplatser i Sitevision.Vi hjälpte Mjölby kommun till en tydlig upphandling anpassad efter just deras behov. Resultatet blev ett lyckat samarbete med den nya leverantören.

SPF Seniorerna

SPF seniorerna skulle uppgradera en komplex och stor webbplats i Episerver och flytta lösningen till molnet. Vi skapade underlag för en upphandling mot några få utvalda leverantörer och stöttade i att utvärdera inkomna offerter och möten. SPF Seniorerna valde efter detta att byta samarbetspartner för förvaltningen av sina webbplatser.

Eller använd vårt formulär, så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.