Hoppa till huvudinnehållet

Förenkla ditt webb- eller IT-projekt med beställarstöd 

Att leda ett webb- eller IT-projekt är en komplex uppgift och det är inte alltid lätt att ha full koll på alla delar. Med ett beställarstöd får du hjälp med att hålla budget, tidplan och andra krav utan att överväldigas av detaljer. 

Ett webb- eller IT-projekt kan vara enkelt och effektivt – eller totalt kaos. Med oss får du en brygga mellan utvecklarna och organisationens behov som borgar för ett smidigt webbprojekt. Ditt behov av stöd kan förstås variera, men här är några exempel på vad vi gärna hjälper dig med: 

  • Planera och organisera projektets alla delar 
  • Agila processer eller agil coachning 
  • Leda delar eller hela teamet 
  • Ansvara för och hantera backloggen 
  • Göra kravställning där kraven är tydliga för utvecklare och designers 
  • Se till att teknik och design uppfyller kraven för tillgänglighet
  • Utvärdera vilken teknisk lösning som passar dig bäst 
  • Testa och kvalitetsgranska framtagen teknisk lösning

Med beställarstöd från oss kan du vara säker på att ditt webbprojekt blir effektivt och att resultatet håller hög kvalitet. Låt oss ta hand om de tekniska detaljerna så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Så har vi hjälpt andra

Trafikanalys

Genom ett samarbete sedan 2015 har vi bland annat ökat tillgänglighetsvärdet för webbplatsen från 60 till 99,7, samt ökat öppningsfrekvensen i nyhetsbreven till dryga 50 %.

SPF Seniorerna

Ett stort och komplext projekt kräver ett agilt arbetssätt, eftersom det inte går att förutsäga vad som kommer ske framöver. Vi agerade agil coach, men hjälpte också till med att utvärdera tekniska lösningar och kravställning.

Varför 7minds 

Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om en mindre sajt eller stora webbplatser med många integrationer.  

Expertis: Våra beställarstöd har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika tekniska lösningar inom olika branscher. Vi har goda kunskaper om agilt arbete, tillgänglighet och tekniska lösningar. Vi vet var det finns färdiga smarta lösningar och var ni behöver specialanpassa. 

Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förenkla ditt webbprojekt tillsammans! 

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.