Hoppa till huvudinnehållet

Arbeta smartare med Aktiv förvaltning

Aktiv förvaltning innebär ett kontinuerligt arbete med att utveckla eller anpassa webben, istället för att driva stora webbprojekt. Aktiv förvaltning är ett sätt att behålla kvaliteten på en webb och för att mäkta med när det kommer nya behov att förhålla sig till.

Många känner säkert igen sig i att det uppstår behov som gör att webben måste byggas om. Behoven kan uppstå till exempel på grund av

  • nya lagar och regler
  • organisatoriska förändringar
  • nya digitala trender
  • förändring av interna system
  • nya användbara funktioner från plattformstillverkaren

Att för varje nytt behov dra igång ett stort projekt känns ofta övermäktigt.

Håll hög kvalitet över tid

Vi gillar hållbart arbete. Därför arbetar vi med aktiv förvaltning. Med aktiv förvaltning finns det ork och budget för att hantera de förändringar som hela tiden sker. Istället för stora projekt övergår man till att jobba kontinuerligt med förbättringar och regelbundna releaser.

Det innebär i praktiken att man genom tydliga mål och prioriteringar kan mäta, analysera och utveckla för att ständigt bli bättre. 7minds har tagit fram ett arbetssätt och en metod som gör att vi kan undvika tunga tekniska bagage och slipper stress och magsår.

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är relevant eller vilka förbättringar som är prioriterade. Med en mätplan och rutiner för ständigt mätning och analys, så hjälper vi dig att prioritera rätt. Vi har hjälpt många organisationer att ställa om sitt arbetssätt till aktiv förvaltning. Vi har tillsammans nått höga resultat på exempelvis användarnöjdhet, kvalitet, tillgänglighet eller sökmotoroptimering.

Vill du veta mer?


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.