Hoppa till huvudinnehållet

Maskinentreprenörerna – ny webb för att öka medlemsnyttan

Maskinentreprenörerna ville komma ifrån ett inifrån och ut perspektiv med otydliga mål och en sajt som inte var responsiv. Webbplatsen hade med de givna förutsättningarna svårt att leverera den medlemsnytta som efterfrågades.

För att få ett effektivt projekt som levererade ville de ha hjälp med styrningen i projektgruppen och tog in en webbprojektledare.

Den nya webbplatsen byggdes i senaste versionen av Episerver med fokus att öka medlemsnyttan, förbättra redaktörsarbetet och användarupplevelsen. Den nya webbplatsen blev responsiv med stort fokus på sökbarhet. När innehållet blev mer tillgängligt blev också användarupplevelsen på startsidan bättre.

Så gjorde vi

  • Webborganisation
    Vi stöttade i arbetet med att organisera webbredaktionen för att få ett effektivt och enhetligt arbetssätt.
  • Webbprojektledare
    Vår resurs var projektledare under hela projektet och agerade beställarstöd. Genom vår expertkompetens i Epi kunde Maskinentreprenörerna få smarta lösningar till redaktörer och användare – de lösningar som levererar mest nytta för pengarna.
  • Utbildning
    Vi utbildade samtliga redaktörer i deras anpassning av Epi och hur de ska skriva för sökmotoroptimering och konvertering

Projektdetaljer

Tidsperiod: 2016
Webbplats: www.me.se