Hoppa till huvudinnehållet
Man på en bergstopp med dator

Digital arbetsplats

Arbetslivet förändras. Många av oss arbetar inte längre exakt mellan 8 och 17 och exakt vid samma skrivbord varje dag. Tillsammans skapar vi en digital arbetsplats som blir effektiv, kreativ och flexibel.

Digitaliseringen öppnar upp för ett effektivare, friare och flexiblare arbetsliv. Men med flexibiliteten kommer också utmaningar. För att kunna vara just effektiv och fri krävs att det är lika lätt att kontakta en kollega digitalt som fysiskt, att möten i digitala rum går lika snabbt att starta som de fysiska. Att vi kan följa varandras arbete, få energi av varandra, hjälpa varandra och leda varandra. Att det är lika lätt att hitta ett dokument i en plastmapp eller på en filserver. Att tekniken hjälper och inte stjälper.

Vi kan hjälpa dig, och precis som vanligt börjar det alltid med människorna. Tillsammans med oss kan du kartlägga organisationens behov av samverkan, samarbete, information, dialog och teknik. Och genom nya arbetssätt och utveckling kan vi tillsammans se till att de används på rätt sätt.

Händer som möts över bord

Webborganisation

En stark webborganisation är förutsättningen för att de digitala kanalerna ska växa och frodas, och att alla ska trivas på jobbet!

bord med datorer och personer runt omkring

Webbprojekt

Idag drivs många webbprojekt agilt, en effektiv men krävande arbetsform som kanske inte sitter som en smäck från början.

tangentbord och hörlurar

Bli effektiv med Teams

Med rätt arbetssätt gör Microsoft Teams organisationen kreativare, effektivare och flexiblare.