Hoppa till huvudinnehållet

Förändringsledning för framtidssäkring

Förändring är en konstant faktor inom webborganisationer. Tekniken utvecklas snabbt och marknadens krav förändras i takt med det. För att lyckas behöver man systematiskt planera, genomföra och hantera förändringar.

Förändringsledare från 7minds hjälper din webborganisation att navigera genom teknologiska skiften, optimera processer och säkerställa att teamet har kompetens för framtidens utmaningar.

Implementera förändring med oss

Med våra förändringsledare får du

Tydliga mål: Förändringledaren hjälper medarbetarna att förstå varför förändringen är nödvändig, vad som kommer bli bättre och vilka mål som ska uppnås. Har ni inte mätbara mål hjälper vi er ta fram dem.

Öppen kommunikation: Vi arbetar alltid med transparens så att alla vet vad som förväntas av dem och hur förändringen kommer påverka deras arbete.

Involvering: Vi inkluderar både ledning och medarbetare så att alla känner att resan görs tillsammans och att alla kan bidra med insikter.

Hantering av motstånd och konflikter: Förändring orsakar ofta slitningar. Våra förändringsledare hjälper till att identifiera och adressera orsakerna bakom motståndet, så att konflikterna inte behöver tas inom verksamheten.

Kompetensutveckling: Förändringar i teknologi eller arbetssätt kräver nya kompetenser. Våra förändringsledare vet hur man skapar effektiva processer, oavsett om det är för arbete i Teams, Sitevision eller agilt arbete. 7minds kan ge alla medarbetare stöd och utbildning för att också nå dit.

 Agilt arbete: Genom att arbeta agilt kan vi anpassa oss till förändringar även under projektets gång.

Varför 7minds förändringsledare

Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om ett mindre eller större förändringsarbete.

Expertis: Våra förändringsledare har gedigen erfarenhet av webb- och it-projekt inom många olika verksamheter. Vi har varit med om det mesta och vet hur man löser det.

Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förenkla ditt webbprojekt tillsammans!

Så har vi hjälpt andra

Karlstads kommun

Webborganisationen hade många inblandade, och det var svårt att synka utbildningar, dialog,  rutiner och driva ett gemensamt arbete. En omorganisering gav tydliga ansvarsområden och med rätt utbildning fick redaktörerna den kompetens de behövde för att upprätthålla kvaliteten på webbplatsen i det framtida arbetet.

Folke Bernadotteakademin

Medarbetarna behövde ett bättre verktyg för samarbete, och verksamheten behövde bättre styrning av vilket verktyg medarbetarna samarbetade i. Genom en tydlig strategi, förändringsledning och ett gediget utbildningskoncept fick medarbetarna en smidig övergång till Teams.

Eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.