Hoppa till huvudinnehållet

Välj rätt CMS

Att välja rätt Content Management System (CMS) är avgörande för en smidig och framgångsrik hantering av din webbplats eller intranät. Vi hjälper dig välja rätt utifrån just era behov.

Valet av teknisk plattform påverkar allt från användarupplevelsen till säkerhet och prestanda. Men det påverkar även redaktörernas arbetsmiljö. Ett felaktigt val kan leda till ineffektivitet eller svårigheter att följa med i behov och utveckling framöver.

Vi har goda kunskaper om de tekniska lösningarna på marknaden och erfarenheter från många olika verksamheter. Vi kan analysera era behov och utifrån det ta fram det CMS som passar er bäst. Vi är oberoende och kommer rekommendera det som passar er bäst, oavsett om det är Optimizely, Sitevision, WordPress eller något annat.

I vår utvärdering tittar vi på följande delar:

  • Affärsbehov: Vi analyserar din verksamhets specifika krav och mål.
  • Integration: Vi undersöker vilka system ni behöver integrera med, och vad de ställer för krav.
  • Säkerhet: Vi utreder vilka säkerhetskrav er organisation har.
  • Skalbarhetsbedömning: Vi bedömer CMS:ets förmåga att växa i takt med din verksamhets behov.

Varför plattformsanalys från 7minds?

  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om ett litet eller stort webbprojekt eller IT-projekt.
  • Expertis:Vi har drivit många webbprojekt inom olika branscher, med olika plattformar och för både intranät och externwebb. Vi förstår de utmaningar din organisation står inför och vet vilka CMS som kan möta dem.
  • Kunskap om tillgänglighet och GDPR: Vi vet vilka krav ni har på tillgänglighet och GDPR och hur man kan möta de behoven i de olika CMS:en, så att ni slipper sura upptäckter efteråt.

Eller fyll i vårt formulär, så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Så har vi hjälpt andra

Ekerö kommun

Vi utvärderade olika plattformar och samarbetspartners, bland annat utifrån kostnader för drift och underhåll. Med hjälp av utvärderingen kunde Ekerö kommun välja Sitevision som plattform för sitt intranät.

Sunne Kommun

Vi utvärderade alternativ till befintlig teknisk plattform, utifrån bland annat kostnader, användarbehov och framtidssäkring. Resultatet ledde till att Sunne kommun valde att stanna kvar i Optimizely/Episerver, som kommunen använt länge.