Hoppa till huvudinnehållet

Välj rätt CMS

Att välja rätt Content Management System (CMS) är avgörande för en smidig och framgångsrik hantering av din webbplats eller intranät. Vi hjälper dig välja rätt utifrån just era behov.

Valet av teknisk plattform påverkar allt från användarupplevelsen till säkerhet och prestanda. Men det påverkar även redaktörernas arbetsmiljö. Ett felaktigt val kan leda till ineffektivitet eller svårigheter att följa med i behov och utveckling framöver.

Vi har goda kunskaper om de tekniska lösningarna på marknaden och erfarenheter från många olika verksamheter. Vi kan analysera era behov och utifrån det ta fram det CMS som passar er bäst. Vi är oberoende och kommer rekommendera det som passar er bäst, oavsett om det är Optimizely, Sitevision, WordPress eller något annat.

I vår utvärdering tittar vi på följande delar:

  • Affärsbehov: Vi analyserar din verksamhets specifika krav och mål.
  • Integration: Vi undersöker vilka system ni behöver integrera med, och vad de ställer för krav.
  • Säkerhet: Vi utreder vilka säkerhetskrav er organisation har.
  • Skalbarhetsbedömning: Vi bedömer CMS:ets förmåga att växa i takt med din verksamhets behov.

Med oss vid din sida kan du vara säker på att du väljer rätt CMS för din organisation.

Eller fyll i vårt formulär, så kontaktar vi dig


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.