Hoppa till huvudinnehållet

Kravställning för effektiva projekt

Precisa krav spar mycket tid och pengar. Vi är bryggan mellan er och utvecklarna, de som omvandlar era behov och visioner till konkreta tekniska krav.

Bra formulerade krav gör att arbetet går mycket fortare och att det blir rätt från början. Dåligt formulerade krav är svåra att veta när de är klara och vad som är en godkänd leverans. I värsta fall är leveransen inte vad ni tänkte er, och lösningen uppfyller inte tillgänglighetskraven.

Lyckas med kravspecifikationen

Våra kravledare ser till att du lyckas genom att ställa rätt krav. Våra kravledare:

Kan de tekniska lösningarna: Våra kravledare har expertkunskap om tekniska plattformar. Vi vet när det finns färdiga lösningar och när ni behöver utveckla eget.

Förstår redaktörens vardag: Våra kravledare vet hur man anpassar lösningarna så att de går lätt för redaktörerna att lära sig och är både enkla och snabba att jobba i.

Kan tillgänglighet: Våra kravledare vet vad som behöver tillgänglighetsanpassas och lägger in de kraven redan från början.

God kunskap om agila processer: Våra kravledare vet hur man arbetar agilt på riktigt och hur man anpassar kraven efter det.

Bryter ner till planerbar storlek på uppgiften: Våra kravledare vet hur stora uppgifter kan vara för att hinna klart i sprintar, vilket gör arbetet tydligare och effektivare.

Ger en tydlig definition of done: Med en tydlig beskrivning av vad som är en godkänd leverans förenklas leverans och test. Antalet missförstånd minskar och man behöver inte göra om leveransen.

Varför 7minds kravställare

Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om en mindre sajt eller stora webbplatser med många integrationer. 

Expertis: Våra kravledare har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika tekniska lösningar inom olika branscher. Vi har goda kunskaper om agilt arbete, tillgänglighet och tekniska lösningar.

Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förenkla ditt webbprojekt tillsammans!

Så har vi hjälpt andra

Ekerö Kommun

Ekerö kommun behövde bygga om sitt intranät. Efter att vi hade tagit fram en effektkarta och hjälpt till att välja Sitevision som CMS gjorde vi en övergripande kravspec för funktion och innehåll. Där ingick även skisser för hur intranätet skulle kunna se ut och hur startsidan kan komma att disponeras.

SPF Seniorerna

SPF Seniorerna behövde uppgradera en stor och komplex webbplats i Episerver och flytta den till molnet. Vi stöttade dem i kravställning och agerade arbetande produktägare under uppgraderingsarbetet. Vi genomförde även  prioritering utifrån användarnas krav.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.