Hoppa till huvudinnehållet

Innehåll med fokus på SEO och konvertering

Få hjälp med att skapa innehåll för din webbplats eller digitala kanaler. Vi skapar innehåll av hög kvalitet med hänsyn till SEO, konvertering och tillgänglighet.

Behöver du snabbt få stora mängder innehåll på plats? Vi skapar professionella texter, webbsidor och sociala medieinlägg. Vi kan ta fram nytt innehåll genom research och kontakt med sakägare, eller förbättra befintligt innehåll.

Copywriting på dina villkor

Våra copywriters är experter på att skriva för webb.Oavsett vad du vill lägga fokus på anpassar de sig.

SEO och konvertering: Våra erfarna webbredaktörer är specialiserade på att skapa engagerande innehåll, optimerat för sökmotorer (SEO) och konvertering. Vi ser till att din webbplats rankar högre och når en bredare publik.

Säljande copy: Vi anpassar tonen efter ditt varumärke och målgrupp, och skapar säljande copy som konverterar besökare till kunder.

Klarspråk: Krånglig byråkratsvenska? Inga problem. Våra examinerade språkkonsulter gör den mest ogenomträngliga textmassan till tydlig och kortfattad svenska.

Tillgänglighet: Våra webbredaktörer är hårt drillade i tillgänglighet och ser till att allt innehåll, såväl texter som bilder, film och struktur, uppfyller krav på tillgänglighet och användbarhet för alla besökare.

Episerver, Sitevision eller WordPress: Våra webbredaktörer är vana vid de flesta CMS och kan snabbt publicera stora mängder innehåll.

Så har vi hjälpt andra

Vinnova

Vinnova har lyckats förbättra sina texter avsevärt, nå målgruppen bättre och skapa en gemensam förståelse för vikten av klarspråk inom organisationen.

Ica

Ica fick hjälp att bygga upp nytt, SEO-anpassat innehåll till sin Inspirationsdel av den nya hemsidan i Episerver. Vi såg till att innehållet hade hög genomslagskraft och inte konkurrerade med annat, liknande innehåll på sajten.

Tänk klart från början

Redan innan du inleder ditt projekt är det bra att ha tänkt igenom hur arbetet med innehållet ska gå till. Ingen vill ha en ny webbplats med förra webbplatsens halvdana texter. Därför är det värdefullt att ha med sig någon av våra innehållsexperter redan tidigt i ditt projekt.

Varför 7minds

Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om kortvariga projekt eller långsiktigt samarbete.

Expertis: Våra webbredaktörer har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika branscher. De har goda kunskaper om SEO, tillgänglighet, konvertering och klarspråk. De vet vad som krävs för att maximera dina resultat.

Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Förstärk din digitala närvaro med hjälp av oss. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta din webbplats till nästa nivå!

Eller fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.