Hoppa till huvudinnehållet

Du har väl en budget för AI?

Den senaste tiden har diskussionerna och även användandet av AI fullkomligen exploderat. AI är på allas läppar men få har ännu tagit steget att börja använda dess fulla potential. Därför är det också svårt att planera för hur, var eller när man ska börja och vad det kan kosta.  

Syftet med AI är inte att ersätta medarbetare, det är snarare ett verktyg för medarbetare att göra ett effektivare jobb. Ett verktyg helt enkelt, precis som snickaren har sin spikmaskin i stället för hammaren till hjälp för vissa moment. 

Tänk så här:

  • Var i din organisation har ni dokumentation med mycket fakta inom ett område? Skulle dessa fakta kunna läggas i en AI-agent för snabbare åtkomst?  
  • Har ni en webbplats med en funktion för vanliga frågor och svar? Du skulle kunna lägga till många fler frågor och lära AI-agenten alla svar. Detta skulle troligen upplevas som mycket mer effektivt av användaren. 
  • Har ni ett omfattande intranät med mycket information som ibland är svår att hitta?  Det ska vara enkelt att fråga vilka dagar som är lediga dagar eller om bidrag ges till terminalglasögon. I stället för att leta sig fram eller göra en sökning skulle det kunna finnas en AI-agent som snabbt ger ett svar baserat på den data som finns er personalhandbok.  

Har du ingen plan för AI för nästa år har du troligen inte heller inte någon budget. Här gäller det att tänka i nya banor. Du vet inte exakt vad AI kommer att innebära för er men högst troligt kommer något att hända. Ligg steget före och ta höjd för AI i budgeten nu!

Vill du ha hjälp med AI?

Vi hjälper dig med allt från att lära dig hur ChatGPT kan förenkla ditt arbete, till att skapa en egen ChatGPT.

Våra tjänster inom AI

 

Inspireras av vårt nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för spännande innehåll, från vetenskapliga upptäckter till praktiska tips. Uppdatera dina kunskaper och inspireras tillsammans med oss.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.