Hoppa till huvudinnehållet

Textproduktion med klarspråk i fokus

Få hjälp med att skapa texter skrivna på klarspråk. Rapporter, artiklar, mallar eller juridiska texter? Oavsett texttyp och omfattning får du tydliga och begripliga texter.

Vi kan ta fram nytt innehåll genom research och kontakt med sakägare, eller förbättra befintligt innehåll. Om det finns en faktaägare inom organisationen samarbetar vi med den, annars kan vi genomföra intervjuer med externa experter, för att säkerställa att ingen fakta förvrängs.

Våra språkkonsulter sätter sig fort in i nya ämnen och kan skriva enkelt även om de mest komplexa och krångliga ämnena. Upphandling, EU-direktiv, juridiska aspekter av bygglov? Inget är för svårt för tydliga texter.

Ska texterna användas på webben ser vi till att de anpassas även för det och tar hänsyn till SEO, konvertering och tillgänglighet. Vid behov kan vi även publicera i ert CMS.

Varför välja 7minds?

Kompetens: Våra examinerade språkkonsulter har universitetsexamen i svenska och klarspråk. De kan skrivregler och klarspråk som ingen annan.

Erfarenhet: Våra språkkonsulter har jobbat i många olika branscher. De har förståelse för myndighetsvärlden, juridik, EU-direktiv och allt annat som kan orsaka svårigheter när texter ska skrivas. 

Flexibilitet: Bearbeta befintlig information eller ta fram ny information? Många texter på en gång eller lite då och då? Diskussion om varje mening eller bara tuta och köra? Oavsett hur du vill ha det löser vi det.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.