Hoppa till huvudinnehållet

Hyr en content manager

Behöver du avlastning eller en kompetensförstärkning för din webbplats eller digitala kanaler? Få hjälp med att skapa innehåll för din webbplats eller digitala kanaler, mäta och analysera eller migrering.

Tillgänglighet och SEO

Våra erfarna content manager är specialiserade på att skapa engagerande innehåll, optimerat för sökmotorer (SEO). Vi ser till att din webbplats rankar högre och når en bredare publik samtidigt som vi upprätthåller hög tillgänglighet och användbarhet för alla besökare.

Klarspråk och säljande copy

Vi anpassar tonen efter ditt varumärke och målgrupp, och skapar säljande copy som konverterar besökare till kunder. Krånglig byråkratsvenska? Inga problem. Våra examinerade språkkonsulter gör den mest ogenomträngliga textmassan till tydlig och kortfattad svenska.

Episerver, Sitevision eller WordPress

Våra content manager är vana vid de flesta CMS och kan snabbt publicera stora mängder innehåll, sätta upp logiska strukturer eller få ordning på bilddatabasen.

Google Analytics och Matamo

Våra content manager är vana användare av Google Analytics och Matamo. Att följa upp och justera sina insatser är en självklarhet.

Varför 7minds

  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om kortvariga projekt eller långsiktigt samarbete.
  • Expertis: Våra content manager har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika branscher. De har goda kunskaper om SEO, tillgänglighet, konvertering, analys och kommunikation. De vet vad som krävs för att maximera dina resultat.
  • Resultatdrivet: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Förstärk din digitala närvaro med hjälp av oss. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta din webbplats till nästa nivå!

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.