Hoppa till huvudinnehållet

Hyr en webbredaktör

Behöver du avlastning eller en kompetensförstärkning för din webbplats eller dina digitala kanaler? Hos oss får du hjälp med att skapa innehåll för din webbplats eller andra digitala kanaler, mäta och analysera eller migrera innehåll.

SEO och konvertering: Våra erfarna webbredaktörer är specialiserade på att skapa engagerande innehåll, optimerat för sökmotorer (SEO) och konvertering. Vi ser till att din webbplats rankar högre och når en bredare publik.

Säljande copy: Vi anpassar tonen efter ditt varumärke och målgrupp, och skriver säljande copy som konverterar besökare till kunder.

Klarspråk: Krånglig byråkratsvenska? Inga problem. Våra examinerade språkkonsulter gör den mest ogenomträngliga textmassan till tydlig och kortfattad svenska.

Tillgänglighet: Våra webbredaktörer är hårt drillade i tillgänglighet och ser till att allt innehåll, såväl texter som bilder, film och struktur, uppfyller krav på tillgänglighet och användbarhet för alla besökare.

Episerver/Optimizely, Sitevision eller WordPress: Våra webbredaktörer är vana vid de flesta CMS och kan snabbt publicera stora mängder innehåll, sätta upp logiska strukturer eller få ordning på bilddatabasen.

Google Analytics och Matamo: Våra content managers och redaktörer är vana användare av Google Analytics och Matamo. Att följa upp och justera olika insatser är en självklarhet.

Varför 7minds

  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov, oavsett om det handlar om kortvariga projekt eller långsiktigt samarbete.
  • Expertis: Våra content managers har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika branscher. De har goda kunskaper om SEO, tillgänglighet, konvertering, analys och kommunikation. De vet vad som krävs för att maximera resultaten.
  • Resultatdriv: Vi fokuserar på att leverera resultat och målbaserat innehåll som ger mätbara fördelar för din verksamhet.

Förstärk din digitala närvaro med hjälp av oss. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta din webbplats till nästa nivå.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.