Hoppa till huvudinnehållet

Webbkurs: Grunderna i Episerver

Bli en effektiv redaktör i Episerver – en som har stenkoll på vad som går att göra och vet de snabbaste sätten att göra det.  Med vår webbkurs i Episerver går du från nybörjare till effektiv redaktör på en dag.

Med tydliga steg för steg-filmer lär du dig allt från hur du skapar sidor till hur du skriver tillgängliga alt-texter. Efter kursen har du kunskap och självförtroende för att jobba med grundläggande uppgifter som webbredaktör på en Episerversajt.

Webbkursen innehåller

 • Skapa, redigera och publicera sidor och block
 • Skapa, redigera och ta bort länkar
 • Ladda upp och använda bilder och filer på sidor
 • Arbeta med mappstrukturen för bilder, filer och block
 • Schemalägg och avpublicera sidor och block
 • Förenkla arbetet med verktyg (gadgets) som versionshantering och papperskorg

Kursen utgår från Episerver version 7-11.

Så är kursen uppbyggd

Kursen består av texter, bilder och filmer som ger tydliga instruktioner för hur du ska gör för att klara alla de vanliga moment som ingår i uppdraget som webbredaktör. I slutet av varje test och i slutet av kursen finns frågor där du kan testa din kunskap. Du har tillgång till kursen i 3 månader.

Så tycker de som gått

I vår utvärdering anger 96 % att det är lätt att förstå instruktionerna och att det är en röd tråd och logisk ordning i kursen. Så här säger några om kursen:

 • Kursen är enkel och pedagogisk.
 • Bra upplagt med steg-för-steg inlärning. Bra med blandning av att läsa informationstext och titta på instruktionsfilmer innan frågepaketet kom. 

  Fyll i dina uppgifter och köp kurserna

  När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

  Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

  Kontouppgifter

  (Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

  Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna gå kursen. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

  Betalningsinformation

  Pris: 1.196,00 Kr
  Pris: 299,00 Kr
  0,00 Kr
  inkl. moms 25%
  Välj betalningssätt