Hoppa till huvudinnehållet

Bli en effektiv redaktör i Episerver – gå från rookie till proffs på en dag

Bli en effektiv redaktör i Episerver – en som har stenkoll på vad som går att göra och vet de snabbaste sätten att göra det.  Med vårt paket med kurser i Episerver går du från rookie till proffs på en dag.

I fem kurser lär du dig att skapa, redigera och publicera olika typer av innehåll i Episerver. Du lär dig de där smarta genvägarna och funktionerna som gör livet som redaktör i Episerver så mycket enklare. Du har tillgång till kurserna under ett år, så att du kan gå tillbaka och repetera eller kolla upp något.

Du kan gå kurserna i vilken ordning du vill vi men vi föreslår att du börjar med grunderna innan du går de andra kurserna.

Paketet för att bli en fena i Episerver innehåller följande kurser:

1. Grunderna i Episerver
Tid: 1 tim 30 min
Du lär dig att navigera i själva Episerver CMS och att skapa, redigera och publicera sidor.

2. Arbeta med bilder och filer
Tid: 1 timme
Lär dig hur du laddar upp bilder och filer i Episerver, hur du håller ordning och hur du använder bild och dokument på sidor.

3. Arbeta med länkar
Tid: 30 min
Utan länkar – ingen sajt. Länkar är en av sajtens viktigaste delar och kräver kunskap både om tillgänglighet och Episerver. I den här kursen får du lära dig både hur du ska tänka när du skriver och placerar länkar, och hur du skapar dem rent tekniskt i Episerver. Kursen tar upp länkar till andra sajter, inom sajten och till dokument.

4. Arbeta med block
Tid: 1 tim 15 min
Block är en av de knepigare sakerna att lära sig i Episerver. Men när du väl lärt dig hur det fungerar kommer ditt arbete gå så mycket enklare. I kursen lär du dig att skapa, redigera och publicera block. Du lär dig också att göra inställningar för block och strukturera block.

5. Gadgets, versioner och papperskorgen
Tid: 30 min
I den här kursen lär du dig några av de verktyg (gadgets) Episerver har för att förenkla ditt arbete som redaktör. Efter kursen kommer du kunna det som ibland kan kännas livsavgörande – att återställa objekt man råkat slänga i papperskorgen och att återställa delar av eller hela sidor och block från tidigare versioner.

Fyll i dina uppgifter och köp kurserna

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

Kontouppgifter

(Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

Betalningsinformation

Pris: 356,00 Kr
Pris: 89,00 Kr
0,00 Kr
inkl. moms 25%

Hantering av personuppgifter

Vi kommer hantera de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna genomföra kursen. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Läs mer om våra villkor och fakturahantering. Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.