Tolka din tillgänglighetsrapport i Siteimprove

Känner du att det är  svårt att veta vad de olika resultaten i Siteimprove innebär och hur du ska gå vidare med det? Vår workshop hjälper dig att tolka resultatet och er dig en tydlig plan framåt.

Vår erfarenhet är att många som använder Siteimprove inte får den hjälp av verktyget som de hade kunnat få. Det är för mycket, så det känns övermäktigt. Det bästa sättet, som ger mest för minst pengar, är att jobba med hur du använder Siteimprove.

När vi tidigare har hjälpt våra kunder med att få en ökad förståelse för Siteimprove har de gått från runt hälften i tillgänglighetspoäng till nästan full pott.

Så här funkar det

Utifrån era behov har vi en  workshop där vi tittar vi på

  • Vad de största problemen innebär
  • Vad som är viktigast att åtgärda
  • Hur du åtgärdar problemen
  • Vad du kan be din tekniska leverantör om hjälp med.
  • Hur du kan arbeta framåt med tillgänglighet och Siteimprove

Workshopen tar ca 2 timmar och vi håller den online.
Kostnad: 3495 kr exkl moms 

Är du intresserad?

Då kör vi igång. Din intresseanmälan är inte bindande men när du fyllt i formuläret kan vi börja med att se hur vi kan hjälpa dig.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.