Hoppa till huvudinnehållet

Kreativ workshop om AI

AI är inte framtiden utan precis här och nu. Men var ska man börja? Vad ger mest effekt? Se vad AI kan göra för er och exempel på hur olika lösningar kan se ut i verkligheten.

Användningsområdena är i stort sett oändliga. Det kan handla om kreativt skapande av texter och bilder, översättningar till andra språk eller skapande av nytt material baserat på befintliga texter. Du kan be chatboten göra en presentation på någon minut på väg till jobbet eller snabbt göra en säljande film om din nya produkt.

Besökarna på din webbplats kan använda AI för att ställa frågor direkt till boten i stället för att bläddra i oändliga listor av frågor och svar. Den kan även tränas på olika sorters datakällor såsom personalhandbok, instruktioner eller säljmaterial. Vad skulle ni i er organisation kunna använda AI till? Endast fantasin sätter gränserna.

Känner du att du vill veta mer om AI och hur du verkligen kan dra nytta av alla dess möjligheter? Då är du välkommen att låta dig inspireras på vår workshop. Vi ger dig en inblick i vad AI är och visar exempel på hur olika lösningar kan se ut i verkligheten. Så här ser agendan ut:

  • Kort introduktion till AI
  • Olika AI-modeller
  • Vad har andra gjort?
  • Vad skulle ni kunna göra?
  • Preliminär plan för ett första AI-steg i er organisation

Vi kommer till er och håller denna workshop. Den kan också hållas på distans. Max 6 deltagare.

Eller fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.