Hoppa till huvudinnehållet

Gadgets, versioner och papperskorgen i Episerver – webbkurs

I den här kursen lär du dig några av de verktyg Episerver har för att förenkla ditt arbete som redaktör. Efter kursen kommer du kunna det som ibland kan kännas livsavgörande – att återställa objekt man råkat slänga i papperskorgen och att återställa delar av eller hela sidor och block från tidigare versioner.

Du lär dig också hur du kan ta hjälp av gadgets. Gadgets är olika tilläggsverktyg som förenklar ditt arbete som redaktör. En del finns redan i Episerver som standard, andra varierar mellan olika lösningar. Men processen att lägga till, sortera och ta bort gadgets är gemensam för alla lösningar.

Under kursen lär du dig:

  • Lägga till och ta bort gadgets
  • Sortera gadgets
  • Jämföra olika versioner av en sida eller ett block
  • Ompublicera delar av tidigare versioner av sidor eller block
  • Ompublicera hela tidigare versioner av sidor eller block
  • Hitta till papperskorgen
  • Återställa objekt från papperskorgen

Kursen utgår från Episerver version 7-11.

Fyll i dina uppgifter och köp kursen

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

Kontouppgifter

(Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

Betalningsinformation

Pris: 79,20 Kr
Pris: 19,80 Kr
0,00 Kr
inkl. moms 25%

Hantering av personuppgifter

Vi kommer hantera de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna genomföra kursen. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Läs mer om våra villkor och fakturahantering. Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.