Hoppa till huvudinnehållet

Arbeta med block i Episerver – webbkurs

Block är en av de knepigare sakerna att lära sig i Episerver. Men när du väl lärt dig hantera dem är det fantastiskt. En sajt med block är så mycket lättare att du kommer undra hur du klarade dig innan. Efter den här kursen kommer du vare en fena på block och ditt arbete kommer bli mycket enklare och effektivare.

Med hjälp av pedagogiska filmer, förklarande texter och praktiska övningar lär du dig både hur du skapar, redigerar och publicerar block, och hur du förenklar ditt arbete genom att sätta en bra struktur för blocken.

Under kursen lär du dig:

  • Vad block är och hur de fungerar
  • Lägga till, ta bort och ordna om block på sidan
  • Skapa, publicera och avpublicera block
  • Hitta block i Episervers blockbibliotek
  • Sätta strukturen för block i Episervers blockbibliotek

Kursen utgår från Episerver version 8-11.

Fyll i dina uppgifter och köp kursen

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

Kontouppgifter

(Obligatoriska fält markeras med en röd asterisk *)

Betalningsinformation

Pris: 79,20 Kr
Pris: 19,80 Kr
0,00 Kr
inkl. moms 25%

Så här hanterar vi personuppgifter

Vi kommer hantera de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna genomföra kursen. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Läs mer om våra villkor och fakturahantering. Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.