Arbeta med bilder och filer i Episerver

Lär dig hur du laddar upp bilder och filer i Episerver, hur du håller ordning och hur du använder bild och dokument på sidor. Efter kursen kommer arbetet med bilder och filer gå enklare och snabbare.

Med hjälp av pedagogiska filmer, förklarande texter och praktiska övningar lär du dig hantera bilder och filer. Du lär dig både att ladda upp, sortera, redigera och använda objekten på sidan. Efter kursen kommer du kunna knepen som gör ditt arbete i Episerver effektivare och smidigare.

Kursen tar upp:

  • Hur du laddar upp filer
  • Redigera filinformation
  • Hitta filer i Episervers Mediabibliotek
  • Sätta struktur i Episervers Mediabibliotek
  • Använda bilder på sidor
  • Redigera bilder i Episervers bildredigerare

I dagsläget kan du köpa våra kurser via faktura. Läs mer om våra villkor och fakturahantering här.

Har du andra frågor kring våra webbkurser kan du kontakta oss direkt eller se om du hittar svaret bland vanliga frågor som vi har sammanställt här.

Fyll i dina uppgifter och köp kursen

När du beställer en kurs hos oss skapas ett konto baserat på din mejladress i vår lärplattform Skillo. Du kommer därför att få dina inloggningsuppgifter skickade till dig från Skillo. Har du inte fått mejlet kort efter att du fyllt i dina uppgifter, så får du gärna kolla din skräppostmapp en extra gång.

Kontouppgifter

Faktureringsuppgifter

Vi skickar gärna fakturor elektroniskt. Är ditt företag anslutet till e-faktura, så hanteras det automatiskt. Om inte ange en e-postadress.
Beskriv eventuella fakturauppgifter som måste finnas på faktura, såsom referens, projektnummer eller liknande.

Hantering av personuppgifter

Vi kommer hantera de personuppgifter du lämnar här för att du ska kunna genomföra kursen. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Fler webbkurser