Kickstarta Teams

Ge dina medarbetare verktyg och rätt förutsättningar att jobba hemifrån

För många blev den här veckan ett jättesteg in i ett digitaliserat arbetssätt, kanske lite snabbare än många tänkt sig. Vi på 7minds sitter oftast på olika platser och vi jobbar därför i Teams dagligen, både med varandra och i nästan alla våra kundprojekt. 

Vi har hjälpt många av våra kunder att komma igång, både med tekniken och med arbetssättet. Vi vet vilka småsaker man lätt glömmer, men som gör hela skillnaden när man ska arbeta och samarbeta digitalt och på distans. Vi vill gärna hjälpa dig också och därför har vi satt ihop ett webbinarium där vi ger dig alla våra bästa tips. Vi har spelat in det hela, så att fler kan ta del av det på den tid som passar bäst. Se inspelningen nedan.

Vi går igenom:

  • Vad är Teams?
  • De grundläggande funktionerna  
  • Hur kan vi ha möten, hantera filer och arbeta tillsammans effektivt?
  • Rutiner och processer till hjälp för att snabbt ställa om
  • Hänget vid kaffemaskinen – hur kan vi hitta andra sätt att vara sociala?
Inspelning från Kickstarta ditt arbete Teams

Behöver du hjälp?

Behöver du eller dina kollegor hjälp med att komma igång och stöd i att sätta en struktur och ett arbetssätt, så hjälper vi gärna till. Fyll i formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-120 629 00.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig och genomföra ett eventuellt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.