Hoppa till huvudinnehållet

Jennifer Shen

Jennifer är utbildad kvalitetssäkrare och testare och certifierad enligt ISTQB. I sin roll som testare gör hon allt från att ta fram teststrategier, processer och design till väl genomförda tester där varje fel rapporteras på ett tydligt och strukturerat sätt. Hennes goda tekniska kunskaper och analytisk förmåga gör att hon i sitt testarbete inte bara hittar fel utan även lösningar. 

Hon brinner för kvalitet och uppskattar med att granska och hitta åtgärder för att förbättra tillgängliga och optimala system. I sin roll som specialist på tillgänglighet, hjälper hon till med testning och rekommendationer. Jennifer säkerställer att systemet följer standarder och utformas på ett sätt att det kan användas av alla och inte utesluter användare. Hon är också ett utmärkt stöd i kravarbetet.

Med sin bakgrund som examinerad medicinsk informatiker från Karolinska Institutet, egenföretagare inom e-handel och frilanstestare, har hon goda kunskaper inom många fält och kan teknik, människor, marknadsföring, administration och inte minst testning. Hon är en uppskattad medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap och med glädje hjälper andra.

Testare och Digital tillgänglighetsspecialist

Läs mer på LinkedIn